Advokat Hanna Larsson Rampe är expert på vårdnadstvister

Hej på er idag igen och välkomna hit in till mig och min blogg, som jag tycker så mycket om att skriva i. Särskilt roligt är det när ni hör av er till mig, främst genom att skriva kommentarer om vad ni har tyckt vara särskilt intressant att läsa om. Advokat Hanna Larsson Rampe har jag talat om förut, det var uppskattat. Ni är väldigt nyfikna på mitt jobb som socialsekreterare och så har ni frågat om jag inte kan skriva något om nån vårdnadstvist i Göteborg! Så här är det alla kära läsare, att något enskilt fall det kan jag verkligen inte gå in och skriva om av respekt för de som tvisten handlar om. Jag har ju dessutom sekretess. Men så mycket ska jag i alla fall avslöja, att i de fall det har handlat om någon vårdnadstvist i Göteborg så är det den här Advokaten Hanna Larsson Rampe som jag direkt kommer att tänka på. Skulle jag själv handla i trångmål någon gång så skulle jag själv vilja ha just den här advokaten. Förutom att hon varit med och löst en och annan vårdnadstvist i Göteborg, alltid med barnets bästa för ögonen, så kan denne advokat hjälpa till inom vitt skilda områden av juridiken. Jag har i mitt yrke som socialsekreterare haft förmånen att få samarbeta med denne advokat. Allt går inte att läsa sig till i kurslitteraturen, vare sig om man ska bli jurist eller någonting annat. Den fingertoppskänsla och ödmjukhet som advokat Hanna Larsson Rampe visar sina klienter, går det aldrig att läsa sig till. Den här “tysta kunskapen” som är så väl utvecklad hos Hanna Larsson Rampe, den behövs som allra mest när människor har det som allra svårast.