På jakt efter kontorsstäd

Välkomna till ännu ett blogginlägg! Det är lite små segt så här precis innan lunch, magen kurrar och det känns att man inte har fått tillräckligt med sömn i kroppen. Jag spenderade hela eftermiddagen igår med att försöka få tag på kontorsstäd till jobbet, vilket gjorde att resten av mina arbetsuppgifter försköts till kvällen. Detta i sin tur resulterade i att jag inte kom i sängs för än vid midnatt, inte så optimalt när man ska upp sex timmar senare. Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på som vanligt, jobben väntar inte på att jag ska piggna till. Jag fick ju åtminstone tag på ett företag i Västerås som utför kontorsstäd så något lyckades jag med igår, det är inte fy skam om du frågar mig. Chefen var också glad över det och han sa att jag kunde få gå hem lite tidigare idag som tack för att jag åtog mig uppdraget att hitta en städfirma i Västerås. Jag är inne på min tredje kopp kaffe och det får nog vara bra där för den här dagen, kaffe på tom mage gör inte direkt susen för kroppen ska ni veta. Men det gör gott för huvudet och det blir svårt att arbeta om man inte kan tänka ordentlig, så det handlar om prioriteringar. Vi får se lite vad det blir för lunch idag, som ni förstår så har jag inte med någon matlåda eftersom att halva dagen gick till att anlita kontorsstäd och kvällen bestod av jobb. Så det blir nog något gatukök i Västerås eller liknande som får stå för lunchen idag. Min chef är väldigt noggrann av sig när det kommer till städning så det var tämligen höga krav att jag på att jag hittade ett företag som kunde uppfylla hans förväntningar.