BD Kost & Rådgivning

Välkomna till ett nytt inlägg på bloggen så här en tisdagsmorgon i april. Förhoppningsvis har ni det bra och fått en bra start på dagen med kaffe så ni har vaknat till liv. För min egen del har jag druckit både en och två koppar och nu är jag redo att skriva dagens första inlägg som kommer att handla om healing i Jönköping. Framförallt kommer jag att prata med er om ett företag som heter BD Kost & Rådgivning och den hjälp som jag har fått när jag har gått dit. 

Jag har känt en tveksamhet inför om det här med healing verkligen kan fungera men som den nyfikna person som jag är så kunde jag ändå inte avfärda att det skulle kunna gå att få hjälp genom att gå på healing i Jönköping. Sedan var det ett avgörande faktum att en vän till mig som haft en del problem både med kropp och själ hade gått till BD Kost & Rådgivning, och hon talade sig varm om hjälpen hon fått genom att gå till det här företaget. Helt ärligt så kunde jag ju se en förändring i hela hennes utstrålning och med tanke på att jag varit stressad och med både magkatarr och sömnproblem så gjorde det mig nyfiken på att se om denna healing i Jönköping skulle kunna ha någon effekt på mig. Det var helt otroligt när jag märkte redan efter en behandling att någonting hände, en förändring till det bättre. Jag fick förklarat för mig att det handlar om att kroppen tillförs positiva energier och nu när jag har varit på healing i Jönköping flera gåger på BD Kost & Rådgivning både sover jag gott om nätterna och har inga problem alls med magen längre.